Routine lessen en rijvaardigheidstraining.

                                                  Voor veel mensen een groot Taboe.             Maar toch voor een groot aantal mensen kan een kleine rijvaardigheidstraining of een routine les een groot verschil maken. 

De training voor de rijvaardigheid is niet hetzelfde als gewone rijlessen. De gewone rijlessen zijn nodig voor het behalen van het rijbewijs, de rijvaardigheidstraining is om het vertrouwen te herstellen.

Trainen om te durven rijden, en vertrouwen te hebben in het  eigen kunnen.Dat houdt in dat René U tips, trucjes en tools geeft om Uw eigen kunnen verder te trainen. Dit is ook de reden dat de meeste kandidaten maar een paar lessen nodig hebben. De grootste stap is de stap van het beginnen. Veel mensen vinden het moeilijk om de hulp te vragen, maar de meerderheid van de mensen stelt het uit om de 1e les  te beginnen , vooral uit angst, Wat René het meest als reacties krijgt is dat de mensen spijt hebben dat ze niet eerder gebeld hebben.

Probeer zelf een proefles. U hoeft niet bang te zijn dat U nu net die uitzondering bent die hopeloos is of dat René van Uw onkunde kan schrikken.